ASUKASOHJEET KORONATARTUNTOJEN VÄLTTÄMISEKSI                                     19.3.2020

Koronaviruksen leviäminen on tuonut aivan uuden tilanteen Suomeen – ja koko maailmaan.

Toimintamallit muuttuvat ja kaikessa on yritettävä toimia niin, että tartuntojen leviämisen riski minimoidaan. Erityisesti on otettava huomioon ne, joille tartunta voi olla vaarallinen.

Kruunun Isännöinnissä viranomaisten ohjeisiin suhtaudutaan asiaan kuuluvalla vakavuudella.

Huoneistokäyntejä ei tehdä, ellei tilanne ole kiireellinen. Tällöinkin varmistetaan, ettei huoneistossa ole eristyksessä tai karanteenissa olevia henkilöitä.

Uusien korjaustöiden aloittamista suositellaan siirrettäväksi toistaiseksi. Taloyhtiön yhteistilojen käytöstä päättää yhtiön hallitus.

Yhtiökokouksia joudutaan siirtämään, mutta vielä ei tiedetä miten pitkälle. Ne kuitenkin pidetään.

Suosittelemme, että kaikki seuraavat tilannetta luotettavista uutismedioista ja sopeuttavat elämäänsä viranomaisten ohjeita noudattaen. Radio, televisio ja THL:n nettisivu (www.thl.fi) ovat osoittautuneet totuudenmukaisiksi lähteiksi.

Tilanne on stressaava ja se vaatii kaikilta sekä sopeutumiskykyä että kanssaihmisten terveyden kunnioittamista. Jossakin vaiheessa koronavirus on kuitenkin taltutettu, ja suomalaiset ovat pahemmistakin paikoista selvinneet.

Suosittelemme, että asiakkaamme välttävät toimistollamme käyntiä toistaiseksi. Kruunun Isännöinnin toimisto on avoinna, mutta minimimiehityksellä.
Pääosin teemme etätöitä.
Puhelin ja sähköposti ovat käytössä normaalisti ja kaikki isännöintipalvelumme ovat saatavilla.

 

Kruunun Isännöinti Oy:n henkilökunta