Olemme saaneet tiimiimme vahvistukseksi erittäin kokeneen isännöitsijän Petri Grahnin. Petrillä on lähes 20 vuoden kokemus teknisestä ja hallinnollisesta isännöinnistä. Petri on lisäksi suorittanut teknisen (ITS-TEK) ja hallinnollisen (ITS) isännöitsijän sekä johtavan isännöitsijän (AIT) ammattitutkinnot. Vuosien varrella Petrille on kertynyt käytännön kokemusta ja osaamista erilaisista korjaus- ja saneerausprojekteista lukuisissa taloyhtiöissä mm. LVIS-saneerauksista, julkisivukorjauksista sekä katto- ja ullakkohankkeista.

Vaikka isännöinti viekin Petrin ajan lähes 24/7, pitää tehopakkaus itsestään huolta aktiivisella ja monipuolisella liikuntaharrastuskirjollaan, joista vain osana mainittakoon jääkiekon ja salibandyn pelaaminen, pyöräily, avantouinti ja vaellus.

Toivotamme mukavan Petrin innolla ja lämmöllä tervetulleeksi hoitamaan taloyhtiöidemme asioita!

Tule tapaamaan Petriä toimistollemme kahvikupin äärelle – toivomme tapaavamme myös mahdollisia uusia asiakkaita.

Reipasta ja aurinkoista kevättä toivottaen!