Kruunun Isännöinnin perustajaosakas Mikko Pöllänen on saanut työtarjouksen, josta ei voinut kieltäytyä. Mikko siirtyy 1.8.2018 alkaen takaisin valtion hallinnon palvelukseen. Mikko jatkaa kuitenkin edelleen Kruunun Isännöinnissä omistajana ja hallituksen jäsenenä. Lisäksi hän avustaa mahdollisuuksien mukaan soveltuvin osin teknisissä asioissa Jannea, Ollia, Samia ja Janettea.

Mikon isännöimät kohteet ovat kesän aikana siirtyneet Jannen ja Ollin vastuulle. 1.8.2018 alkaen isännöintiin liittyvät yhteydenotot pyydämme osoittamaan Mikon sijasta Jannelle ja Ollille.

Kiitämme Mikkoa mahtavasta yhteisestä ajasta Kruunun Isännöinnin palveluksessa. Parhaiten meidän sekä Mikon isännöimien taloyhtiöiden asukkaiden ja muiden yhteistyötahojen tuntoja kuvannee yhden asukkaan Mikolle lähettämä viesti: PS: olit asumishistoriani paras isännöitsijä!” Ja sitä asumishistoriaa oli kyseisessä talossa kertynyt 80-luvulta lähtien.

Kiitos Mikko, onnea ja menestystä uusiin haasteisiin!