EU:n tietosuoja-asetus tulee täysimääräisenä voimaan 25.5.2018. Asetuksen tavoitteena on lisätä henkilötietojen suojaa tarkentamalla määräyksiä henkilötietojen käsittelystä, rekisterinpitäjän velvoitteista ja rekisteröityjen henkilöiden oikeuksista.

 

Taloyhtiön hallitus vastaa siitä, että taloyhtiön tietosuojavastuu on hoidettu. Käytännössä isännöinti ylläpitää taloyhtiön henkilörekistereitä ja huolehtii tietosuoja-asetuksen tuomista velvoitteista. Olemme tehneet tarvittavat toimenpiteet saadaksemme oman ja asiakkaidemme toiminnan sille tasolle, että ne täyttävät asetuksen edellyttämät velvoitteet.

 

GDPR ei tuo lisäkuluja asiakasyrityksillemme siltä osin kuin me hoidamme taloyhtiön lakisääteiset velvoitteet osana kokonaisvaltaista isännöintiä.

 

Lue lisää uudistuksesta esimerkiksi täältä: http://www.tietosuoja.fi/fi/index/euntietosuojauudistus.html

 

Lue myös Isännöintiliiton uutinen aiheesta: https://www.isannointiliitto.fi/ajankohtaista/5-vaarinkasitysta-tuoreesta-tietosuoja-asetuksesta-taloyhtioissa/

 

Ennätyshelteistä alkukesän jatkoa!