Kruunun Isännöinti järjesti keväällä suuren suosion saaneen taloyhtiön hallituksen vastuukysymyksiin paneutuneen infotilaisuuden.

Nyt uusimme tilaisuuden ja järjestämme taloyhtiöiden hallitusten jäsenille infotilaisuuden Ravintolalaiva Wäiskissä maanantaina 6.11.2017 klo: 18.00 alkaen. Isännöintiliiton Lakiasiantuntija Jaana Sallmén kertoo tarkemmin taloyhtiön hallituksen, puheenjohtajan ja hallituksen jäsenen vastuusta. Vakuutusyhtiö Dualin toimitusjohtaja Johan Ström ja Vahinkoasiantuntija Sini Jaakonsaari kertovat, miten vastuisiin voi varautua ja millainen vakuutusturva taloyhtiöllä, hallituksella ja isännöitsijällä tulisi olla.
Tilaisuus kestää reilun tunnin, jonka jälkeen tarjolla on pientä purtavaa ja virvokkeita.

Tilaisuus on maksuton ja osoitettu kaikille nykyisille taloyhtiöiden hallitusten jäsenille sekä niille, jotka harkitsevat jäsenyyttä taloyhtiön hallituksessa.

Tilaisuuteen voi ilmoittautua 27.10. mennessä:
info@kruununisannointi.fi
Janne Kukkonen, puh: 045 2311 074

Tervetuloa!​