Olemme juuri saaneet päätökseen ison perusparannushankkeen Kruununhaassa. Se piti sisällään täydellisen linjasaneerauksen, porrashuoneiden kunnostamisen ja ikkunaremontin yli sata vuotta vanhassa arvotalossa. Toimintamallimme mahdollisti aikataulussa ja budjetissa pysymisen.

Alla isännöitsijämme saama palaute talon osakkaalta:

“Pelkkää kiitosta! Kaikki meni huomattavasti paremmin kuin olisimme odottaneet! Kumpikin urakoitsija oli joustava, ammattitaitoinen ja palveleva. Kaikki sopiminen ym. meni loistavasti.  Tuhannet kiitokset myös sinulle ja koko teidän firmalle!”

Kuten tiedämme, lähitulevaisuudessa putkiremonttien määrä kasvaa entisestään. Vanhemmissa rakennuksissa on edessä jo niin sanotun toisen kierroksen perusparannushanke. Isot saneeraushankkeet lisäävät myös isännöitsijän työmäärää huomattavasti.

Monitahoisten hankkeiden ja suuren työmäärän vuoksi me Kruunun Isännöinnissä rakennamme tiimimme ns. moniosaajista. Kohteen isännöinnistä vastaavalla isännöitsijällä työt pysyvät hanskassa lisätöistä riippumatta, koska rajaamme isännöitävien kohteidemme määrän kohtuulliseksi. Näin työskentely on jouhevampaa ja pystymme takaamaan ripeän ja osaavan palvelun ja projektinjohdon sekä takaamaan, että isotkaan hankkeet eivät aiheuta häiriöitä muiden kohteidemme isännöinnille.

Jos isännöintimallimme kuulostaa teistä järkevältä, ottakaa ihmeessä yhteyttä meihin. Haluamme osaltamme keventää taloyhtiönne hallituksen työtaakkaa. Kun taloyhtiössänne tapahtuu isoja tai pieniä asioita, me takaamme, että te voitte keskittyä muihin asioihin – vaikkapa nauttimaan kesästä!

​Hyvää kesän alkua!