Kruunun Isännöinti järjestää taloyhtiöiden hallitusten jäsenille infotilaisuuden Ravintola Sipulissa maanantaina 6.3.2017 klo: 18.00alkaen. Isännöintiliiton Lakiasiantuntija Jaana Sallmén kertoo tarkemmin taloyhtiön hallituksen, puheenjohtajan ja hallituksen jäsenen vastuusta. Vakuutusyhtiö Dualin toimitusjohtaja Johan Ström ja Vahinkoasiantuntija Sini Jaakonsaari kertovat, miten vastuisiin voi varautua ja millainen vakuutusturva taloyhtiöllä, hallituksella ja isännöitsijällä tulisi olla.

Tilaisuus kestää noin tunnin, jonka jälkeen tarjolla pientä purtavaa ja virvokkeita.

Tilaisuus on maksuton ja osoitettu kaikille nykyisille taloyhtiöiden hallitusten jäsenille sekä niille, jotka harkitsevat jäsenyyttä taloyhtiön hallituksessa.

Tilaisuuteen voi ilmoittautua 26.2. mennessä: 
info@kruununisannointi.fi
Janne Kukkonen, puh: 045 2311 074

Tervetuloa!​