Me Kruunun isännöitsijät kiinnitimme huomiota viimeaikaiseen uutisointiin isännöintipalveluiden hintojen nousemisesta viime vuosien aikana. Kts. esim. alla olevien linkkien uutiset asiasta. Olemme sitä mieltä, että taloyhtiöiden olisi syytä kiinnittää huomiota siihen, saavatko ne vastinetta isännöintipalveluista maksamalleen hinnalle. Erittäin hyvä isännöitsijä ei ole kuluerä taloyhtiölle, vaan päinvastoin oikein toimimalla isännöitsijä voi saavuttaa merkittäviä säästöjä esimerkiksi remonttikustannuksissa hoitamalla kilpailutukset hyvin ja valvomalla, että taloyhtiössä suoritetaan vuosittaiset huollot ajallaan. Suosituksemme on, että taloyhtiöt kilpailuttaisivat isännöintipalvelut 3-5 vuoden välein. Näin toimimalla ne voivat varmistaa, että eivät maksa liikaa ja että saavat oikeaa ja aitoa palvelua ja lisäarvoa isännöitsijältään.

Me Kruunun Isännöinnissä olemme saavuttaneet kymmenien tuhansien eurojen kustannussäästöjä asiakkaillemme mm. valvomalla asiakkaidemme etuja riitatilanteissa, suunnittelemalla isot remontit kustannustehokkaasti ja puuttumalla tuleviin kulueriin ennakollisesti vahingot minimoiden. Yhdelle asiakkaallemme olemme oma-aloitteisesti hankkineet ison remontin aikaisen tulolähteen, jolla taloyhtiö kustantaa isännöintipalkkiomme kahden vuoden ajalta!

Tutustukaa alla oleviin artikkeleihin ja kysykää, saatteko yhtiövastikkeellenne ja isännöintipalkkiollenne riittävän hyvää vastinetta. Jos ette saa tai epäilette sitä, käydään asia yhdessä läpi ja katsotaan mitä asialle voi tehdä. Kerromme lisäksi mielellämme tarkemmin em. jo saavutetuista säästöistä ja tulonlähteistä – jospa teidänkin taloyhtiönne voisi hyödyntää niitä!

 

http://www.arvopaperi.fi/kaikki_uutiset/yksi-selitys-asumisen-kalleuteen-isannointi-ryostohinnoissa-6580662?utm_source=Arvopaperi_Uutiskirje&utm_medium=email&utm_campaign=Arvopaperi_Uutiskirje

http://www.arvopaperi.fi/kaikki_uutiset/isannointiyrityksilla-korotustalkoot-edelleen-kaynnissa-6582458?utm_source=Arvopaperi_Uutiskirje&utm_medium=email&utm_campaign=Arvopaperi_Uutiskirje