Kruunun Isännöinnin perustajajäsen, kirjanpitäjä, Janne Kukkonen aloitti yhtiön uutena toimitusjohtajana 1.4.2016 alkaen. Kukkonen korvasi tehtävässään Sami Tuomisen, joka jatkaa yhtiön toiminnan kehittämistä hallituksen puheenjohtajana. Kukkonen aloitti Kruunun Isännöinnin kokopäiväisenä kirjanpitäjänä ja isännöitsijä maaliskuun puolivälissä. Hänen toimenkuvaansa kuuluu edelleen asiakasyhtiöiden kirjanpidon hoitaminen. Lisäksi Kukkonen otti vastattavakseen uusien asiakkaidemme isännöintitehtäviä yhdessä Mikko Pölläsen kanssa.​
Hallituksen uutena puheenjohtajana 1.4.2016 aloittava Sami Tuominen kommentoi Kukkosen uutta toimenkuvaa seuraavasti: “Jannen siirtyminen yhtiön täysipäiväiseksi työntekijäksi on merkittävä satsaus yhtiömme osalta. Samalla se kuitenkin mahdollistaa asiakkaidemme entistä paremman palvelun tulevaisuudessa. Tavoitteemme on olla Kruununhaan ja Katajanokan paras isännöintipalveluja tarjoava yritys. Samanaikaisesti laajennamme palveluvalikoimamme kattamaan myös muiden kuin asunto-osakeyhtiöiden kirjanpitopalvelut”.

Janne Kukkonen toteaa uudesta pestistään seuraavaa: “Mikään ei oikeastaan muutu. Ja samalla muuttuu aivan kaikki. Jatkamme edelleen entiseen malliin parhaan mahdollisen isännöintipalvelun tarjoamista olemassa oleville asiakkaillemme. Nyt pystymme kuitenkin nostamaan palvelun tasoamme vielä entistäkin korkeammalle, kun työskentelen täysipäiväisesti asiakkaidemme hyväksi yhdessä Mikon ja Samin kanssa. Olen aivan innoissani päästessäni omaan yritykseen töihin. Toteuttamaan haavetta yrittäjänä toimimisesta. Tavoitteeni on lähikuukausien aikana kierrellä ja kaarrella ympäri Kruununhakaa ja Katajanokkaa ja tavata taloyhtiöiden asukkaita sekä yritysten omistajia ja työntekijöitä. Kuulostella, miten asiat ovat, ja miten niitä voisi tehdä vieläkin paremmin. Me haluamme olla mukana parantamassa Krunikan ja Skattan asukkaiden viihtyvyyttä sekä avustaa osaltamme yrityksiä niiden harjoittamassaan liiketoiminnassa”.